• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві на час воєнного стану можуть заборонити занадто гучні авто

    Опубликовано: 2022-05-06 14:30:56

    У Києві на час дії воєнного стану планують заборонити рух транспортних засобів, у яких відсутні шумопоглиначі. Так столична влада планує запобігти безпідставній паніці.

    Про це повідомляє пресслужба Київської міської ради.

    "Ракетно-бомбові удари, обстріли, звуки сирен під час повітряних тривог – це посилило наше сприйняття звуків. В результаті гучний шум від транспортних засобів, що використовують у своїй конструкції систему випуску газів, що відходять, прямоток та інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач, часто є негативним тригером", — зазначає депутат Київської міської ради Ксенія Семенова.

    За її словами, ці звуки нагадують застосування боєприпасів, тому під час війни вони лякають дітей, дорослих і особливо біженців. Проект рішення передбачає на час дії воєнного стану заборону використання таких транспортних засобів у столиці.

    Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україну повертаються диппредставництва – у столиці починають працювати 32 посольства, але Національна гвардія суттєво переглянула схему охорони таких об'єктів.

    Ілля Требор

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.