• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хліб краще засвоюється у черствому вигляді

    Опубликовано: 2022-05-06 06:34:42

    Про те, що вживати у їжу свіжий хліб небезпечно для організму, нам розповіли дієтологи. Вони зазначили, що свіжоприготовані хліб і булочні вироби відрізняються від тих, що трохи полежали, своєю структурою, складом кислот, інформує Ukr.Media.

    За словами фахівців, зміна кислотних властивостей продукту може визначати ступінь його корисності або шкоди для шлунку. Дієтологи попередили, що «споживання свіжого хліба людьми із захворюваннями органів шлунково-кишкового тракту може призвести до появи загострень».

    Фахівці підкреслили, що для кращого засвоєння травною системою організму варто вживати підсохлий хліб, який полежав деякий час після випічки.

    Дієтологи уточнили, що «з’їдений через вісім годин після випічки хліб засвоїться організмом набагато краще».

    Але найкраще, на їх думку, вживати вчорашній хліб, який «полежав близько доби».

    Фахівці також додали, що тяга до свіжої випічки цілком може бути залежністю.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.