• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інвестиції в армію не допомогли Росії в Україні, війська РФ ослабли – розвідка Британії

    Опубликовано: 2022-05-03 14:15:34

    Інвестиції в армію не дали Росії переваги в Україні, війська РФ наразі значно ослабли. Про це повідомила британська розвідка, передає Міноборони Сполученого Королівства у Twitter.

    Зазначається, що оборонний бюджет Росії збільшився приблизно вдвічі з 2005 до 2018 року шляхом інвестицій у кілька висококласних повітряних, сухопутних та морських сил та засобів. З 2008 року це було основою великої програми модернізації.

    "Однак модернізація фізичного обладнання не дозволила Росії домінувати над Україною. Невдачі як у стратегічному плануванні, так і в оперативному виконанні позбавили її можливості перетворити чисельну силу на вирішальну перевагу", – йдеться у повідомленні.

    Внаслідок вторгнення в Україну армія РФ значно ослабла як матеріально, так і концептуально, кажуть британські розвідники. На їхню думку, відновлення від такого удару буде посилено санкціями.

    "Це матиме довгостроковий вплив на здатність Росії розгортати конвенційні збройні сили", – підсумували вони.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.