• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через війну в Київській області знищено 37 мостів: коли відновлять рух ними

    Опубликовано: 2022-05-03 14:00:02

    Через військові дії на Київщині постраждали 37 мостів. На частини з них встановили тимчасові переправи,  відновити рух по всіх зруйнованих об'єктах планують до літа.

    Через бойові дії на Київщині українські військові були змушені знищити 37 мостів. Про це повідомив голова гуманітарного штабу регіону Олексій Кулеба та опублікував відео пошкоджених шляхопроводів у Telegram.

    За його словами, вже встановили 11 тимчасових переправ, а на тимчасовій переправі через річку Ірпінь на Варшавській трасі сьогодні навіть відкрили рух. Дорожники та військові збудували її за два тижні. Ширина мосту складає 8 метрів. Під'їзні колії довжиною 150 та 125 метрів. Зазначається, що рухатися тимчасовою переправою можна в обидві сторони.

    Загалом, за словами Кулеби, до кінця травня планується встановити тимчасові понтонні переправи та споруди через усі зруйновані мости в області.

    Крім того, з 2 травня запрацювали три автобусні маршрути з Гостомеля, Луб'янки та Шибеного до Києва.

    Нагадаємо, 14 квітня міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив, що через війну з Росією в Україні зруйновано близько 300 мостів. За його словами, найбільше постраждали ті області, де були чи відбуваються активні бойові дії. Тобто ті, де є аеропорти та дороги з мостами.

    Раніше, 11 квітня, у Романівці під Києвом звели тимчасовий насипний міст поряд із зруйнованим через війну автомобільним мостом через річку Ірпінь. Тепер через цю переправу можна дістатися Києва з Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Ворзеля та інших сусідніх населених пунктів на північний захід від столиці.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.