• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія завдала ракетного удару по Дніпропетровській області

    Опубликовано: 2022-05-02 12:00:57

    Війська РФ вранці 2 травня знову обстріляли Дніпропетровську область. Ракетний удар завдали по елеватору у Синельниківському районі.

    Голова обласної адміністрації Валентин Резніченко опублікував відео влучення ракети в елеватор із зерном. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

    Раніше, 1 травня, внаслідок обстрілу села Синельниківського району одна жінка отримала поранення. Того ж дня у цьому ж районі ракета потрапила до складів агропідприємств. Один був порожній, другий із зерном. Обидва зруйновані.

    Нагадаємо, 28 квітня російські війська вдарили ракетами по Дніпропетровщині та потрапили до колишнього заводу в Синельниківському районі. До цього, в ніч проти 27 квітня, російські війська з артилерії обстріляли Дніпропетровську область. Постраждали місто Зеленодольськ, села Мар'янське та Велика Кострома.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.