• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін заборонив працівникам держпідприємств працювати віддалено з-за кордону

    Опубликовано: 2022-04-29 13:30:54

    Кабінет міністрів заборонив працівникам державних підприємств, а також їхнім керівникам працювати віддалено, перебуваючи за межами України. Відповідну постанову №481 уряд ухвалив 26 квітня.

    Відповідно до постанови, віддалена робота з-за кордону допускається лише у разі оформлення службового відрядження. Віддалена робота у межах України допускається.

    Ті співробітники держпідприємств, які виїхали з країни через війну, повинні будуть повернутися, інакше до них буде застосовано дисциплінарні стягнення.

    12 квітня урядом було прийнято постанову №440, де також було заборонено віддалену роботу з-за кордону для державних службовців та співробітників державних органів.

    Нагадаємо, з 24 лютого 2022 року з України через війну виїхали понад 5,2 млн осіб

    При цьому в Україну повернулися 870 тисяч біженців, які раніше виїхали через війну. В середньому зараз повертається по 30 тисяч людей на добу.

    Так, дві третини киян, які після 24 лютого виїхали з міста, вже повернулися додому.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.