• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна готова до переговорів щодо евакуації з «Азовсталі» - Зеленський

    Опубликовано: 2022-04-29 12:30:11

    За підсумками переговорів з генсеком ООН Антоніу Гутеррішем президент Зеленський заявив, що Україна готова до переговорів для евакуації людей із "Азовсталі".

    28 квітня у Києві відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського та генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша. За підсумками переговорів Зеленський заявив, що наша країна готова до невідкладних переговорів.

    " Україна готова до невідкладних переговорів для евакуації людей з "Азовсталі" та до миттєвого втілення досягнутих домовленостей. Чекаємо також на людське ставлення до цих людей від Російської Федерації. Розраховуємо, що ця частина місії пана генерального секретаря буде результативною. Готові всіляко цьому сприяти", - підкреслив Зеленський.

    Президент також зазначив, що незважаючи на слова президента РФ Володимира Путіна про нібито припинення обстрілів, територію "Азовсталі" в Маріуполі продовжує бомбардувати російська армія.

    Нагадаємо, раніше сьогодні генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш після зустрічі з російським президентом Путіним заявив, що війна в Україні триватиме доти, доки Росія не вирішить її закінчити.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.