• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Генсек ООН сказав, коли закінчиться війна в Україні

    Опубликовано: 2022-04-28 18:00:08

    Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерріш переконаний, що війна в Україні триватиме до тих пір, поки росія не вирішить її припинити. Про це повідомляє CNN, інформує УНН.

    Цитата

    "Війна не закінчиться зустрічами. Вона закінчиться, коли російська федерація вирішить її припинити і коли після припинення вогню існує ймовірність серйозної політичної угоди. Ми можемо проводити всі зустрічі, але це не те, що закінчить війну", - заявив він.

    Нагадаємо

    Генсек ООН 26 квітня зустрівся з президентом росії володимиром путіним. Антоніу Гутерріш вважає так звану "спецоперацію" росії в Україні вторгненням.

    Гутерріш під час особистої розмови з путіним обговорив "пропозицію щодо гуманітарної допомоги та евакуації мирного населення" із зон конфлікту, а саме з міста Маріуполя.

    Антоніу Гутерріш сказав, що "незалежне розслідування" щодо мирних жителів, убитих у Бучі, є суттєвим для забезпечення ефективної відповідальності.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.