• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За добу ЗСУ відбили 2 атаки та знищили 49 окупантів на південному напрямку

    Опубликовано: 2022-04-28 11:30:19

    Збройні сили України на південному напрямку 27 квітня відбили дві атаки ворога та знищили 49 окупантів. Про це на Facebook повідомляє Оперативне командування "Південь".

    "Протягом доби на Херсонщині та Миколаївській області ворог намагався покращити тактичне становище у бік Миколаєва, але успіху не мав. Нашими підрозділами за підтримки артилерії відбито атаку ворога біля Новогригорівки та дві - поблизу Олександрівки. Ефективним веденням бойових дій нашими підрозділами зірвано вороже у напрямку Миколаївки", - сказано у повідомленні.

    У районі Нововоронцовки підрозділи ППО збили черговий безпілотник "Орлана-10".

    Загальні втрати ворога на добу склали 49 військових та 14 одиниць техніки, з яких 6 – броньованої, 3 автомобільної, 3 одиниці ракетно-артилерійського та протиповітряного озброєння, а також техніка тилу.

    У районі Молодецького та Великої Олександрівки подвійним попаданням знищено ворожі склади боєприпасів.

    Тим часом у центрі Херсона, на площі Свободи, російські окупанти закидали світлошумовими та газовими гранатами проукраїнських мітингувальників. Є поранені та затримані. Але херсонці навіть крізь дим та біль скандували "Херсон – це Україна!".

    Нарощування напруги створюється і на південно-західному кордоні України. Триває вплив російської пропагандистської машини на уряд самопроголошеної ПМР. Здійснюються провокації з вибухами та стріляниною, системно організовані інформаційні вкидання про ракетну атаку, загрозу теракту з боку України.

    Нагадаємо, Російська армія нарощує темпи наступу та найактивніше діє на Слобожанському та Донецькому напрямках, перекидає додаткові сили під Ізюм, прагне оточити захисників України на сході, готується форсувати Сіверський Донець.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.