• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти обстрілюють залізничні шляхи, щоб зламати експорт України - радник голови МВС

    Опубликовано: 2022-04-26 18:00:38

    Російські окупанти, обстрілюючи залізничні шляхи, як із заходу на схід, так і в іншому напрямку, хочуть зламати експорт України. Про це в ефірі телемарафону заявив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, пповідомляє УНН.

    Цитата

    «Раніше російські війська обстрілювали переважно нафтобази, пробуючи зруйнувати ланцюги постачання палива, а зараз вони змінили стратегію та починають стріляти в першу чергу по залізничій інфраструктурі, вважаючи, що це дозволить їм зупинити рух товарів, як із заходу на схід, так і навпаки. Вони вважають, що зможуть фактично зламати експорт України, а це одне з головних фінансових надходжень для бюджету країни», - розповів Денисенко.

    Деталі

    За його словами, усе, що роблять росіяни, обстрілюючи залізниці, наразі тільки сповільнює темпи та може призвести до затримок руху поїздів.

    Доповнення

    У Генштабі повідомляли, що російські окупанти намагаються зруйнувати шляхи постачання військово-технічної допомоги від держав-партнерів. Для цього концентрують удари по залізничних вузлах.

    Так, 25 квітня вранці під обстріл російських окупантів потрапили п'ять залізничних станцій в центральній та західній Україні, є постраждалі.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.