• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна має всі шанси перемогти армію РФ на Донбасі – британський міністр

    Опубликовано: 2022-04-26 14:15:53

    Українські сили оборони мають усі шанси перемогти армію Росії на Донбасі. Про це в інтерв'ю Sky News заявив міністр Збройних Сил Великої Британії Джеймс Гіппі.

    Гіппі вважає, що Донбас буде "надзвичайно міцним горішком для росіян". За його словами, "є всі шанси, що українці зможуть їх провести".

    Він зазначив, що сили сторін на Донбасі "набагато збалансованіші", ніж це було під Києвом, адже українські захисники вже мають тут встановлені оборонні позиції.

    Крім того, Гіппі відкинув звинувачення Росії у тому, що Захід нібито "провокує конфлікт" постачаннями зброї Україні, і розкритикував слова глави МЗС РФ Сергія Лаврова про загрозу третьої світової війни.

    "Лавров міг би поміркувати, що причина, через яку зараз триває війна в Україні, полягає і тому, що Росія перетнула межі суверенної країни і почала вторгнення на їхню територію. Весь цей галас із Москви про те, що їхній напад на Україну є якоюсь відповіддю на агресію НАТО, – просто повна, повна нісенітниця", – сказав Гіппі.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.