• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Херсоні військові РФ захопили міськраду, - мер

    Опубликовано: 2022-04-26 10:30:18

    У понеділок, 25 квітня, російські військові захопили будівлю міської ради Херсона. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив мер Ігор Колихаєв.

    "Сьогодні ввечері до будівлі Херсонської міськради увійшли озброєні, забрали ключі, змінили охорону на свою. Я виїхав о 19.45 – прапор України ще був над мерією", - написав Колихаєв.

    Він повідомив, що подробиці захоплення розповість згодом.

    Нагадаємо, що на тимчасово захопленій території Херсонської області окупанти планують провести так званий "референдум", а також "перепис населення".

    У цей час місцеві жителі активно протистоять спробам окупантів провести якісь фейкові референдуми чи якимось іншим способом створити враження, що у цих містах можливий "російський світ".

    27 квітня в окупованому Херсоні заплановано мирний мітинг проти проведення так званого референдуму про створення горезвісної “Херсонської народної республіки”.

    Сергій Горєлов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.