• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Економіка Великобританії через санкції проти РФ втратить близько 8 млрд доларів

    Опубликовано: 2022-04-25 18:00:49

    Економіка Великобританії може втратити понад 8 млрд доларів за найближчі дев'ять років через санкції проти Росії, запроваджені після 24 лютого. Головна мета введених Великобританією санкцій - перешкодити розвитку російського військово-промислового комплексу і стратегічно важливих напрямків економіки.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Telegraph.

    Заявлено, що найбільшого удару понесе Британська індустрія розкоші. Прогнозується істотне зниження продажів продукції таких брендів, як Bentley, Aston Martin і Burberry. Проте інсайдери кажуть, що індустрія розкоші повністю підтримує зусилля уряду.

    Згідно з аналізом, загальна вартість товарів, експортованих в Росію і підпадають під дію санкцій, у 2021 році склала 993 млн доларів. Це становить 27,9% всього британського експорту в Росію в тому році. Прибуток комп'ютерної індустрії впаде на 7 млн доларів.

    КОНСТАНТИН ШИРОКУН

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.