• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вживання в достатній кількості ріпчастої цибулі корисне для здоров’я

    Опубликовано: 2022-04-24 07:24:46

    Вживання в достатній кількості ріпчастої цибулі корисне для здоров’я людини. До чого може привести часте вживання ріпчастої цибулі.

    Вчені не перестають дивувати людей новими даними про користь цибулі для організму людини. Незважаючи на сльози, які цей овоч змушує нас проливати при нарізці, все ж радості від його вживання набагато більше.

    За даними Канадських дослідників з Гуелфського університету, вживання цибулі, особливо червоної, може допомогти в боротьбі з раком молочної залози і колоректальним раком. Повідомляється так само про здатність з’єднань цибулі провокувати ракові клітини до самознищення, а так само створювати несприятливе для росту патогенних клітин середовище, інформує Ukr.Media.

    Вміст в цибулі вітамінів А, Е, С сприяє підтримці здоров’я шкіри, зубів і кісткової тканини. Люди, що вживають в їжу цибулю кожен день, мали більш міцну кісткову тканину, що дозволяло уникнути травм і різних пошкоджень. Клітковина, що міститься в цибулі, дозволяє нормалізувати травлення, завдяки прискоренню синтезу корисних бактерій. Наявність в даному овочі кверцетину здатне допомогти при боротьбі з таким захворюванням як катаракта.

    Більш низький рівень розвитку серцево-судинних захворювань так само відзначений серед людей, які вживають цибулю в достатній кількості. Не виключено, що такі якості цибуля придбала завдяки здатності знижувати поганий холестерин і надавати протизапальну дію.

    В цибулі міститься до 26 антиоксидантів, що сприяють поліпшенню роботи імунної системи, травної системи. Вживання цибулі допомагає попередити формуванню тромбів і навіть може допомогти при лікуванні еректильної дисфункції.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.