• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До України зі Словаччини прибули експерти-криміналісти

    Опубликовано: 2022-04-22 16:00:45

    Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова заявила, що до України прибули експерти-криміналісти зі Словаччини. Про це вона повідомила у Facebook, передає УНН.

    Цитата

    "Перша група вже в столиці і готова допомагати нам в розслідуванні воєнних злочинів. У ній словацькі поліцейські, судово-медичні експерти та антрополог. Вони поділяться своїм часом, знаннями та досвідом, працюючи в спільних групах із українськими колегами", - розповіла генпрокурор.

    Деталі

    Також вона зазначила, що в Україні за час повномасштабного вторгнення росії зафіксовано вже понад 7 тис. 600 воєнних злочинів рф і підтримка світу в зборі доказів надзвичайно потрібна. Венедіктова нагадала, що зараз в Київській області працює місія представників французької жандармерії та медичної служби Збройних сил Французької Республіки. Також в Україні команда Офісу прокурора Міжнародного кримінального суду.

    "Робота іноземних фахівців - це і знак відкритості України. Наша мета абсолютно прозора - ретельне розслідування кожного воєнного злочину рф заради притягнення винних до відповідальності", - додала генпрокурор.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.