• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Заході розпочалося змагання, хто більше дасть зброї Україні — Арестович

    Опубликовано: 2022-04-22 14:30:28

    Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що багато західних країн почали активно постачати Україні зброю, і ця зброя змінить "правила гри" у війні Росії проти нашої країни. Про це він сказав в ефірі відеоблогу "Фейгін Live".

    "Там (на Заході. – Ред.) почалося змагання, хто більше зброї дасть Україні. Сьогодні американці оголосили другий пакет допомоги... І не лише американці. Голландці, англійці, можливо, німці та багато інших. І БПЛА розвідувальні, спеціально доопрацьовані для українських умов... Багато чого смачного постачається", – сказав Арестович.

    За його словами, нова зброя, яку отримає Україна, змінить "правила гри" на полі бою.

    "Я можу сказати, що як тільки це все приїде, горе буде тим, хто стоятиме навпроти цих гаубиць. Тому що вони далекобійніші за російські. Це означає, що буде виграно контрбатарейну боротьбу... І це глухий кут. Це те, що в англомовній термінології називається "зброя, що змінює правила гри". І цей песець підбирається на м'яких лапках до російської армії на території України", – сказав радник голови ОП.

    На запитання Марка Фейгіна, чи "розстрілюють в Офісі президента корупціонерів, які захочуть вкрасти", Арестович відповів: "Мені дали повноваження, я особисто застрелю". За його словами, корупція є, але потрібні факти, докази, "а з цим проблема".

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.