• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британська розвідка дала оцінку словам Путіна щодо Азовсталі у Маріуполі

    Опубликовано: 2022-04-22 14:00:45

    Наказ російського диктатора Володимира Путіна блокувати, а не штурмувати завод Азовсталь у Маріуполі вказує на бажання РФ стримати там українських військових, а війська, що вивільнилися, перекинути на інші напрямки. Таку оцінку британської розвідки опублікувало у Twitter Міноборони Сполученого Королівства.

    "Рішення Путіна заблокувати сталеливарний завод Азовсталь, ймовірно, вказує на бажання стримати український опір у Маріуполі та вивільнити російські сили для розгортання в інших місцях на сході України", – йдеться у повідомленні.

    Британські розвідники зазначають, що повномасштабний напад на завод, імовірно, спричинив би значні втрати російських сил і ще більше знизив би їхню боєготовність.

    У розвідці Сполученого Королівства додали, що на Донбасі тривають важкі бої: армія РФ прагне просунутися до Червоного Лиману, Бугаївки, Барвінкового, Лимана й Попасної.

    Разом з тим, попри відновлення активних дій, війська РФ продовжують страждати від зазнаних раніше втрат, кажуть розвідники. Зокрема, вони відправили на ремонт до Росії неробоче обладнання, щоб спробувати відновити виснажені сили.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.