• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Данілов перерахував основних гарантів безпеки України: Народ, армія та зброя

    Опубликовано: 2022-04-22 13:30:51

    Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов скептично оцінює можливі гарантії безпеки України від різних країн. Свою думку на цю тему він виклав в інтерв'ю Суспільному.

    За його словами, "навіть якщо сьогодні хтось братиме на себе зобов'язання, то мине певний час – рік, два, п'ять, поміняються обставини, і вони трактуватимуть ці зобов'язання зовсім по-іншому".

    Данілов навів приклад ООН, яка зобов'язувалася робити так, щоб війни в країнах світу припинилися, і поставив питання, навіщо взагалі сьогодні потрібна ця організація, якщо вона нездатна виконувати свою основну функцію.

    "Війни припинилися? Ні. <...> Річ у тім, що в багатьох країнах світу, на превеликий жаль, гроші стоять на першому місці перед зобов'язанням", – сказав він.

    Як висловився Данілов, якщо "ті самі німці" вважають, що їхня економіка домінантна над людським життям, "тоді не треба говорити про демократію, що життя людини – найвища цінність".

    "Гарантія безпеки нашої країни – це наш свідомий народ, це наша свідома армія і це наша зброя. Це три фактори гарантій нашої безпеки. Інші гарантії я у світі не бачив", – підсумував він.

    Евгений Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.