• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Маріуполь можуть деблокувати військові, але потрібно більше зброї: Зеленський

    Опубликовано: 2022-04-22 12:15:47

    Президент України Володимир Зеленський вважає, що деблокада Маріуполя може відбутися військовим шляхом, але самим це зробити складно – потрібно більше зброї.

    21 квітня під час брифінгу за підсумками зустрічі з прем'єрами Іспанії Педро Санчесом та Данії Метте Фредеріксен президент України Володимир Зеленський повідомив, що Маріуполь готуються деблокувати військовим шляхом.

    "Складно сказати, що можна робити з людьми, яким байдуже. Може наголосити, що деблокування Маріуполя, як і інших міст, можливе декількома шляхами. Є військовий шлях. До нього треба готуватися. І ми готуємось", - сказав Зеленський.

    За його словами, для реалізації цього варіанту з деблокування Маріуполя потрібна допомога партнерів. Він уточнив, що потрібна зброя і над цим уже працюють.

    Нагадаємо, раніше сьогодні російські загарбники влаштували нову атаку на завод "Азовсталь" - його територію бомбардують і обстрілюють попри те, що у приміщеннях заводу все ще знаходяться цивільні.

    Ще раніше цього дня президент РФ Володимир Путін наказав міністру оборони Росії Сергію Шойгу скасувати штурм промзони у Маріуполі, оскільки не вважає його за доцільне.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.