• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Армія РФ знищила всі продовольчі склади у Сєвєродонецьку – глава ОВА

    Опубликовано: 2022-04-21 14:15:38

    У Сєвєродонецьку Луганської області через обстріл армії РФ не залишилося жодного вцілілого продовольчого складу. Про це повідомив у Telegram голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

    "У Сєвєродонецьку не залишилось жодного вцілілого продовольчого складу. Росіяни їх знищили. Продукти харчування люди отримують виключно із гуманітарних вантажів", – написав він.

    За його словами, по кілька разів на день спалахують господарські будівлі та автомобілі – підрахувати всі збитки в нинішніх умовах складно.

    Гайдай додав, що минулої доби через дії армії РФ з'явилися значні руйнування в Рубіжному та Новодружеську. Зі зруйнованих будинків врятували п'ятьох людей. Загалом у житлофонді області виникли шість пожеж.

    За добу українські захисники відбили дев'ять ворожих атак, нагадав голова ОВА. За його словами, окупанти намагалися закріпитися у західній та північно-західній частинах Рубіжного, але зазнали невдачі. Також росіяни проводили безуспішні штурмові дії у напрямку Новотошківського, триває штурм Попасної.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.