• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військовий стан в Україні продовжать: Зеленський вніс до Ради відповідний законопроєкт

    Опубликовано: 2022-04-20 12:45:18

    Президент України Володимир Зеленський 19 квітня зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт №7300 "Про продовження терміну дії воєнного стану в Україні".

    Текст документа ще не опубліковано, але Рада вже отримала його на розгляд.

    Раніше, 26 березня, президент України Володимир Зеленський підписав закон про продовження воєнного стану у країні ще на 30 днів. Тобто він закінчується 25 квітня, але очевидно, що Рада ухвалить закон, внесений президентом, і воєнний стан продовжать ще на 30 днів.

    Під час воєнного стану всім військовозобов'язаним чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено перетинати державний кордон. У країні активно йде мобілізація, тому в Україні скасували призов на військову службу, який мав відбутися навесні 2022 року.

    24 лютого о 5 годині ранку почалася війна в Україні. Президент РФ Володимир Путін оголосив проведення "військової спецоперації" проти України. Війська Російської Федерації провели масовані обстріли 10 областей.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.