• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Румунія передасть Україні летальну зброю

    Опубликовано: 2022-04-20 11:30:52

    Румунія передасть Україні партію летальної зброї. Це буде зброя з внутрішніх резервів Міноборони країни, а не озброєння НАТО.

    Про це повідомляє видання "Romania Libera".

    Для постачання зброї владі Румунії довелося внести поправки до законодавства у контексті військового вторгнення Росії в Україну.

    Після схвалення відповідного документа Румунія зможе постачати озброєння не лише країнам, що входять до блоку НАТО, а й "потенційним союзникам альянсу".

    "З огляду на те, що Київ бере участь у партнерських програмах західного військового блоку, він може розраховувати на подібну військову допомогу", - повідомили в Міноборони Румунії.

    Зазначимо, що у зв'язку з тим, що Росія активувала бойові дії на Донбасі, Нідерланди вирішили допомогти Україні важкою технікою.

    Також парламент Італії схвалив постачання зброї Україні.

    Крім того, міністр оборони Словаччини підтвердив переговори з Україною щодо продажу самохідних артилерійських установок "Zuzana".

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.