• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У глобальних рейтингах українська армія давно заслуговує бути вищою за російську - Зеленський

    Опубликовано: 2022-04-20 10:30:07

    Президент України наголосив, що російська армія у цій війні назавжди впише себе у світову історію як найбільш варварську та нелюдську армію світу.

    У вечірньому відеозверненні президент України Володимир Зеленський повідомив, що зараз на території держави та у прикордонних районах Росії зосереджена фактично вся боєздатна частина російської армії. Вони зігнали проти України майже всіх і майже все, що здатне воювати проти України.

    "Тому в цьому протистоянні, в цій обороні ми перед очима всього світу реально виступаємо проти армії, яка вважалася другою або третьою за силою. І те, як міцно тримаються наші ЗСУ, як сміливо захищається весь наш народ, демонструє, що все ж таки в глобальних рейтингах українська армія вже давно заслуговує бути вищою за російську", - переконаний він.

    Зеленський додав, що російська армія у цій війні запам'ятається і назавжди впише себе у світову історію як найбільш варварську та нелюдську армію світу.

    Він закликав західних партнерів допомогти з озброєнням, щоб зупинити російську агресію проти України.

    "Якби Україна отримала доступ до всієї тієї зброї, яка потребує, яка є у наших партнерів і яка співставна зі зброєю, яку використовує Росія, ми вже завершили б цю війну", - заявив він.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.