Молочні продукти мають бути у раціоні людини, але у певній кількості.
Скільки молочних продуктів людина може вживати на добу. Молочні продукти мають бути у раціоні людини, але у певній кількості.
У певній кількості молочні продукти мають бути наявними у раціоні дорослих людей, вважають дієтологи, інформує Ukr.Media.
Фахівці назвали прийнятну кількість молочних продуктів у раціоні харчування дорослої людини. Експерти переконані, що «в цілому молочні продукти мають бути у харчуванні і дітей, і дорослих, тому що це — джерело білка і легкодоступного кальцію для організму».
Говорячи про прийнятну кількість молочних виробів, вони уточнили, що на добу слід з’їдати не більше трьох порцій. Дієтологи пояснили, що «одна порція — це склянка йогурту або кефіру, 25-75 г твердого сиру або 50-70 грамів сиру».
Небажаними молочні продукти стають за наявності алергії на білки молока, а також у разі непереносимості лактози.
e-news.com.ua