• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подоляк про примусову мобілізацію в ОРДЛО: Втрати серед новобранців шалені

    Опубликовано: 2022-04-18 13:45:23

    На окупованій Росією території Донецької і Луганської областей починають мобілізувати неповнолітніх, заявив у неділю радник голови Офісу президента та учасник української делегації на переговорах із РФ Михайло Подоляк.

    Чоловіків віком від 18 до 60 років від примусової мобілізації не рятують навіть блат чи зв'язки з окупаційною адміністрацією.

    Мобілізованих відправляють у бій без підготовки чи екіпірування. "Російські солдати використовують їх як гарматне м'ясо – кидають вперед для визначення українських вогневих позицій. Втрати шалені. Додому приходять похоронки", – написав Подоляк у Twitter.

    Росія вісім років розповідала, що рятує Донбас, заявив він, але примусова мобілізація, знищення Маріуполя, ракетні обстріли Краматорська руйнують ілюзії, які могли бути у мешканців Донецької і Луганської областей.

    "Коли Україна звільнить Донбас, туди нарешті повернеться мир і життя", – написав Подоляк.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.