• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Не менше 20 млрд доларів ми маємо витрачати на оборону», - Гетьманцев

    Опубликовано: 2022-04-18 12:15:44

    Гетьманцев розповів, що треба збільшувати бюджет на оборону та розвивати наукове озброєння.

    Народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев розповів в інтерв'ю "Новини live", що військовий бюджет України має бути більшим, ніж у РФ.

    "Щонайменше $20 млрд ми повинні витрачати на оборону. Військовий мирний бюджет РФ становить $60 млрд, а зараз – набагато більше. А ми, хочемо цього чи ні, житимемо в постійній загрозі нової війни, навіть якщо вдасться досягти миру. світу починається відновлення. А до цієї точки або коми про відновлення можуть бути лише розмови", - каже Гетьманцев.

    За його словами, військово-промисловий комплекс (ВПК) України має стати галуззю-локомотивом, яка розвиватиме всю економіку.

    "Ми зробимо державні інвестиції у виробництво касок, бронежилетів. Ми не маємо це взагалі ввозити з-за кордону, а робити своїми руками", - заявив нардеп.

    Також Гетьманцев зазначив, що в Україні потрібно розвивати наукове озброєння.

    "З іншого боку, нам потрібно розвивати робототехніку, безпілотники та інше наукове озброєння. І це не тільки те, на що ми витрачатимемо. Цим ми створимо робочі місця, високоякісні товари, які зможемо продавати у всьому світі. І до речі, є необмежені можливості для державно-приватного партнерства", – додав він.

    Нагадаємо, що Верховна Рада та Кабінет міністрів підготували законопроект, який передбачає збільшення у 1,5 раза ставки прямих податків для компаній, які отримують дохід на території Росії.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.