• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська армія просунулася на схід, звільнивши кілька населених пунктів

    Опубликовано: 2022-04-18 11:00:16

    Збройні сили України у результаті контрнаступу звільнили кілька населених пунктів на Харківщині: Базаліївку, Леб‘яже, частину Кутузівки. У районі села Мала Рогань наші підрозділи просунулися далі на схід, повідомив голова Олег Синєгубов.

    "Днями реактивним вогнем 81-ї окрема аеромобільна бригада під Харковом знищила п'ять російських танків, десять броньованих одиниць техніки. Близько сотні окупантів вже не зможуть атакувати, ніколи", – додав він.

    Нагадаємо, що у звільнених від російських загарбників селищах Вільхівці та Мала Рогань Харківської області електрику відновили у 140 споживачів, а в селищі Мала Данилівка роботи з електропостачання виконано на 100%.

    Разом із тим виконано ремонтні роботи на частині газопроводів у Ємцях, Шовкоплясах та Великій Рогані, а комунальники Харкова здійснюють санітарне очищення вулиць. У Чугуєві відремонтували частину водопровідних мереж.

    У місті відбуваються планові ремонтні роботи в котельні, приводять до ладу будинки, що постраждали від бойових дій.

    Максим Беркаль

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.