• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чому варто додати у раціон виноград

    Опубликовано: 2022-04-19 08:48:32

    Чому варто додати у свій раціон виноград. Виноград не лише смачний, а ще й дуже корисний, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Виноград корисний для мозку, серця, шкіри та підтримання здорової ваги. У ягодах багато антиоксидантів, а також вітамінів і мінералів. Виноград відмінно підходить для перекусів і у якості інгредієнта для салату. Крім цього, у нього є ще дві переваги, інформує Ukr.Media.

    Поліпшення сну

    Вживання невеликої кількості винограду перед сном допоможе міцніше спати вночі. Виноград — природне джерело мелатоніну. Мелатонін, який часто називають гормоном сну, є природним гормоном, що виробляється шишкоподібною залозою головного мозку.

    Здоров’я кишківника

    У пілотному дослідженні 2009 року людям з раком товстої кишки було рекомендовано їсти виноград щодня протягом двох тижнів. За результатами дослідження вчені виявили, що споживання винограду знижує експресію певних генів, відповідальних за зростання пухлин у товстій кишці. Це дослідження не означає, що виноград лікує рак, але його вживання може позитивно впливати на здоров’я пацієнтів.

    aspekty.net 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.