19 апр, 08:48
Чому варто додати у свій раціон виноград. Виноград не лише смачний, а ще й дуже корисний, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net
Виноград корисний для мозку, серця, шкіри та підтримання здорової ваги. У ягодах багато антиоксидантів, а також вітамінів і мінералів. Виноград відмінно підходить для перекусів і у якості інгредієнта для салату. Крім цього, у нього є ще дві переваги, інформує Ukr.Media.
Поліпшення сну
Вживання невеликої кількості винограду перед сном допоможе міцніше спати вночі. Виноград — природне джерело мелатоніну. Мелатонін, який часто називають гормоном сну, є природним гормоном, що виробляється шишкоподібною залозою головного мозку.
Здоров’я кишківника
У пілотному дослідженні 2009 року людям з раком товстої кишки було рекомендовано їсти виноград щодня протягом двох тижнів. За результатами дослідження вчені виявили, що споживання винограду знижує експресію певних генів, відповідальних за зростання пухлин у товстій кишці. Це дослідження не означає, що виноград лікує рак, але його вживання може позитивно впливати на здоров’я пацієнтів.
Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/523789.html
Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua