• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чи може харчування людини впливати на розвиток діабету та раку

    Опубликовано: 2022-04-18 18:28:49

    Чи може харчування людини впливати на розвиток у неї діабету та раку. На розвиток діабету та раку може впливати навіть час вживання певних продуктів.

    Китайські вчені з Харбінського університету повідомили, що від того, які продукти буде їсти людина, і у який час доби, залежить її здоров’я і шанси уникнути розвитку раку та діабету. Матеріалами дослідження поділився журнал Американської кардіологічної асоціації, інформує Ukr.Media.

    За даними дослідників, вживання деяких продуктів лише у певні години допоможе уникнути розвитку не лише злоякісних новоутворень, але й діабету, а також проблем з роботою серця і судин. Під час проведення чергового дослідження фахівцями була встановлено, що вживання фруктів у середині дня сприяє зменшенню кількості проблем у роботі серця. І навпаки, за умови вживання у той самий час зернових і крохмалистих продуктів може спровокувати зростання кількості серцево-судинних патологій.

    Для того, щоб уникнути розвитку усіх перерахованих вище проблем зі здоров’ям, експерти рекомендують під час вечері обов’язково вживати достатню кількість овочів. У якості першого перекусу після сніданку краще з’їсти фрукти, а у якості другого (після обіду) — молочні продукти.

    Категорично забороняється після основних прийомів їжі вживати страви з картоплі або крохмалисті продукти. За даними вчених, така харчова поведінка значно підвищує ризик розвитку важких захворювань.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.