• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У цих трьох овочах кількість вітаміну C перевищує ту, що є у апельсинах

    Опубликовано: 2022-04-18 18:08:04

    У цих трьох овочах кількість вітаміну C перевищує ту, що є у апельсинах. Вітамін С можна отримати не лише з апельсинів.

    Вітамін C — це водорозчинний вітамін і антиоксидант, який покращує шкіру і підтримує імунітет. Люди звикли, що цитрусові — головне джерело вітаміну C. Насправді є багато фруктів, овочів і ягід, які пропонують його у більшій кількості, інформує Ukr.Media.

    Кучерява капуста

    Кучерява капуста або кейл стає популярною у всьому світі. Вона чимось схожа за смаком на щавель і пропонує набагато більшу кількість вітаміну C, ніж популярний цитрус. Так, у одній чашці нарізаної кучерявої капусти міститься майже 90 % вітаміну C від денної норми.

    Брюссельська капуста

    Поряд з кучерявою капустою брюссельська — ще один хрестоцвітий овоч, який багатий на вітамін С. Лише одна чашка готової капусти забезпечить денною нормою вітаміну. Крім цього, ви отримаєте необхідну клітковину, вітамін К, фолієву кислоту, калій і багато іншого.

    Жовтий болгарський перець

    У одній чашці жовтого болгарського перцю міститься потрійна денна норма вітаміну C. Це більше, ніж у більшості цитрусових та інших продуктах. Болгарський перець жовтого кольору дійсно може вважатися королем серед багатих на вітамін C овочів.

    aspekty.net 

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.