• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Київщині виявили тіла близько 900 загиблих мирних жителів - поліція

    Опубликовано: 2022-04-18 09:30:48

    У Київській області правоохоронці виявили тіла вже близько 900 загиблих мирних жителів від рук російських окупантів. Про це під час брифінгу повідомив начальник поліції Київщині Андрій Нєбитов, пише УНН.

    Цитата

    "Хочу з прикрістю сказати про те, що сьогодні буде перетнута межа - 900 тіл загиблих цивільних, яких ми виявили, оглянули і передали до судово-медичних установ для детального огляду. Це більше 900 вже буде на сьогодні загиблих від рук безпосередньо російської армії", - сказав Нєбитов.

    Деталі

    Нєбитов зазначив, що тіла людей виявляють посеред вулиць та в тимчасових похованнях.

    "Ми публікували дуже багато масових захоронень, і прикро, що ми фіксуємо, що це захоронення людей, які вбиті зі стрілецької зброї. Тобто ми розуміємо, що під час окупації армія рф встановлювала певний режим, намагалася відшукати людей, які мають вплив на громаду, і примусити їх працювати на рф, тобто, впливати на місцеве населення", - додав голова поліції Київщини.

    Доповнення

    Міжнародна правозахисна організація Human Rights Watch зібрала докази воєнних злочинів у місті Буча Київської області, де 2 квітня було виявлено трупи людей у ​​цивільному одязі, деякі - зі зв'язаними за спиною руками, після відходу російських загарбників.

    Мер Бучі Анатолій Федорук повідомив, що виявили 403 тіла вбитих людей, по-звірячому закатованих. 163 особи вже ідентифіковані.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.