• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Війська РФ безуспішно атакують на Донбасі

    Опубликовано: 2022-04-15 12:00:50

    Російські військові продовжують завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі населених пунктів України та намагаються просунутися у Луганській області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ

    На Південнобузькому напрямку окупанти зміцнюють позиції, поповнюють запаси озброєння та військової техніки, боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів, проводять за допомогою безпілотних літальних апаратів.

    На Донецькому та Таврійському напрямах основні зусилля ворог зосереджує на спробах захоплення населених пунктів Попасна та Рубіжне. Але ЗСУ успішно обороняються.

    Так, на території Донецької та Луганської областей за останні українські війська відбили вісім атак ворога, знищили чотири танки, шість бронетранспортерів, чотири бойові машини піхоти, одну артилерійську систему супротивника.

    Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вважає, що у майбутній битві за Донбас російські війська спробують оточити 44 тисячі українських військових та окупувати всю територію Донецької та Луганської областей.

    При цьому голова Луганської обласної адміністрації Сергій Гайдай закликав мешканців населених пунктів області, які на сьогодні залишаються під контролем українських військ, терміново евакуюватися.

    Сергій Горєлов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.