• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Крейсер «Москва» затонув - Міноборони РФ

    Опубликовано: 2022-04-15 10:45:58

    У Міноборони РФ офіційно заявили, що крейсер "Москва" затонув "при буксируванні в умовах шторму". Про це повідомляє ТАСС.

    "Під час буксирування крейсера "Москва" в порт призначення через пошкодження корпусу, отримані в ході пожежі від детонації боєзапасу, корабель втратив стійкість", - повідомили у відомстві.

    Пошкодження крейсер отримав у результаті удару, який Збройні сили України завдали 13 квітня. Голова Одеської ОВА Максим Марченко напередодні повідомляв, що у Чорному морі догоряє крейсер, ЗС РФ намагалися його відбуксирувати, але у результаті "Москва" потонула.

    У свою чергу головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на своєму Facebook зазначив, що разом із крейсером окупанти втратили 16 крилатих ракет у Чорному морі.

    За оцінкою Forbes саме крейсер "Москва" очолює рейтинг найдорожчої військової техніки РФ, яку знищили ЗСУ. Його вартість складає 750 мільйонів доларів.

    Нагадаємо, увечері 24 лютого 2022 року в Держприкордонслужбі заявили, що російські війська обстріляли острів Зміїний з корабельних озброєнь і атакували бойовою авіацією.

    До цього ворог неодноразово марно намагався залякати українських захисників із вимогами здатися і отримував одну єдину правильну відповідь – здаватися ніхто не буде. При цьому українці двічі відбили атаки окупантів.

    Зазначимо, що за даними українських ЗМІ, президент втікач Віктор Янукович покинув Україну в 2014 році саме крейсером "Москва".

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.