• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Facebook створено численні «пропутінські» групи, що прославляють росію та її президента і намагаються створити їм позитивний імідж у різних куточках світу

    Опубликовано: 2022-04-14 10:10:45

    У Facebook створено численні "пропутінські" групи, що прославляють росію та її президента і намагаються створити їм позитивний імідж у різних куточках світу - дослідження BBC та Інституту стратегічного діалогу (ISD)

    Експерти з Інституту стратегічного діалогу (ISD) визначили 10 пропутінських громадських груп, які можуть похвалитися такими іменами, як "владимир путин – лидер всего мира".

    Групи налічують понад 650 000 членів. Вони отримали понад 100 000 нових членів з початку вторгнення 24 лютого.

    Там постять фотографії та повідомлення, які прославляють путіна різними мовами, зокрема англійською, російською, фарсі, арабською та кхмерською.

    Загальна мета груп, схоже, полягає в тому, щоб пропагувати путіна як героя, що протистоїть Заходу із величезною міжнародною підтримкою.

    Дослідження: https://www.bbc.com/news/blogs-trending-61012398

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.