• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оприлюднив інформацію про повний провал вербування Росією найманців для війни в Україні

    Опубликовано: 2022-04-08 19:30:04

    Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оприлюднив інформацію про повний провал вербування Росією найманців для війни в Україні

    Знаючи про крайню непопулярність "спецоперації", путін вирішив не робити поки що масової мобілізації, а почати вербування найманців. І не в росії, а в абхазії, придністров'ї, південній осетії. Тобто там де "м'ясо" зовсім не шкода.

    За оперативною інформацією розвідки, придністров'ю було доведений план - 15 000 найманців, за ціною 100 000 рублів на місяць, або трохи більше 1000 доларів.

    У результаті до військкоматів у Тирасполі та в інших містах прийшло аж 2 потенційні найманці, та й ті потім відмовилися.

    Ніхто не хоче здохнути в Україні та стати добривами для наших чорноземів. Якщо ніхто не хоче воювати за путіна за гроші, то ніхто з тих, кого можуть мобілізувати в Росії, як "безкоштовне м'ясо" і подавно воювати не захоче.

    Джерело: https://www.facebook.com/100002305693349/posts/4972823602804447/

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.