• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За допомогою штучного інтелекту спеціалісти Міністерства цифрової трансформації знайшли родичів російських вбивць, які безжально тероризували та вбивали мешканців Бучі, і написали їм у соцмережах

    Опубликовано: 2022-04-08 11:10:27

    За допомогою штучного інтелекту спеціалісти Міністерства цифрової трансформації знайшли родичів російських вбивць, які безжально тероризували та вбивали мешканців Бучі, і написали їм у соцмережах

    "Смотрите, что сделали ваши близкие, и остановите это", - приблизно такі повідомлення отримували родичі росіян, які скоювали жахливі воєнні злочини на Київщині. Відповіді були наступні: "Я то тут причем", "Это не русские солдаты сделали, а ваши националисты", "Слава россии".

    "Рідні та близькі російських вбивць з ними згодні і це саме вони їх так виховали. Кожен росіянин відповість за Ірпінь, Бучу, Бородянку, Маріуполь та інші українські міста", - зазначив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

    Джерело: https://t.me/zedigital/1508

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.