• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Росії заводи призупиняють діяльність з ремонту військової техніки – Генштаб ЗСУ

    Опубликовано: 2022-03-23 10:40:08

    У Росії призупиняють діяльність деякі заводи, що спеціалізуються на ремонті військової техніки. Причина – брак через санкції комплектувань західного виробництва. Про це йдеться в оперативній інформації Генштабу ЗСУ на 18.00 21 березня.

    Зокрема, за наявною інформацією, призупинено роботу підприємств корпорації Уралзавод та Челябінського тракторного заводу , що спеціалізуються на виробництві та ремонті танків, а також іншої броньованої техніки для потреб збройних сил РФ.

    Продовжують фіксуватися випадки дезертирства серед особового складу окупаційних військ. Так, у районі населеного пункту Гавронщина Макарівського району на Київщині група російських загарбників заволоділа автомобілями місцевих жителів, переодяглися у награбований цивільний одяг та виїхали у бік кордону з Білоруссю.

    На тимчасово зайнятих територіях Запоріжчини загарбники проводять приховану підготовку до проведення "виборів" проросійських адміністрацій районів та міст.

    З метою організації "російських гумконвоїв" окупанти зосередили в порту Бердянська колону білих тентованих вантажних автомобілів КАМАЗ міністерства надзвичайних ситуацій РФ. Подібні вантажівки використовувалися для прихованого транспортування боєприпасів на тимчасово окуповані території Донеччини та Луганщини. Це може свідчити про наміри окупантів організувати подібні "гумконвої" на Запоріжчину, повідомили у Генштабі.

    На території одного з населених пунктів Запоріжжя противник розгорнув пункт ремонту бронетанкової техніки із залученням обладнання та робітників оборонних підприємств РФ. На відновленні перебувають до 20 одиниць броньованої техніки.

    У Новій Каховці на Херсонщині окупанти проводять перевірку документів на блокпостах міста з метою виявлення та затримання місцевих жителів, які брали участь в АТО/ООС.

    У Генштабі ЗСУ також зазначили, що, окрім великих втрат безпосередньо під час бойових дій, фіксується також великий відсоток смертності серед тяжко поранених російських загарбників.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.