• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ощадбанк розпочав безвідсоткове кредитування аграріїв для проведення посівної

    Опубликовано: 2022-03-22 14:10:25

    Державний Ощадбанк у рамках урядової програми підтримки сільгоспвиробників починає кредитувати аграріїв для проведення ними посівної кампанії 2022 року.

    Як йдеться у повідомленні фінустанови, українські сільгоспвиробники зможуть отримати до 80% забезпечення кредитів державною гарантією, а кредитна ставка на період воєнного стану та протягом першого місяця після його припинення чи скасування становить 0%.

    Аграріїв закликають звертатися до відділень Ощадбанку або до контакт-центру для мікро-, малого та середнього бізнесу за телефоном 0-800-219800 для консультацій та отримання фінансування посівної кампанії.

    Нагадаємо також, що наприкінці минулого тижня про початок пільгового кредитування виробників сільгосппродукції оголосив інший держбанк – ПриватБанк.

    Гроші в сумі до 5 мільйонів гривень у ньому можна отримати, маючи лише держгарантію в 80% від суми позики, а від 5 до 50 мільйонів - у разі додаткової застави у вигляді сільгосптехніки на 20%.

    Як заявляв до цього прем'єр-міністр Денис Шмигаль, держава має намір витратити на реалізацію програми безвідсоткового кредитування аграріїв для посівної 25 мільярдів гривень.

    Зазначимо, однак, що вже зараз в Офісі президента називають метою України цього року зібрати хоча б 70% від торішнього врожаю. У 2021 році, нагадаємо, в Україні було зібрано максимальний урожай в історії країни: зернових та зернобобових культур – понад 84 млн тонн, олійних – 22,6 млн тонн.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.