• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З бердянського порту буксири вивели 5 суден із зерном — голова Запорізької ОВА

    Опубликовано: 2022-03-21 18:40:44

    З Бердянського порту вивели п'ять кораблів, завантажених українським зерном. Судна відбуксирували у невідомому напрямку.

    Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух в ефірі всеукраїнського телемарафону UA разом.

    Стала відомою інформація, що окупанти планують вивозити українське зерно з Бердянська через порт. Старух підтвердив журналістам, що загарбники це вже роблять.

    З посиланням на місцевих мешканців Старух розповів, що в порту було п'ять кораблів. Деякі з них були повністю завантажені українським зерном, деякі — частково.

    "Кілька днів тому ці кораблі зникли з Бердянського порту. Як кажуть люди, вони були кудись відігнані російськими буксирами. Зараз ми подивимося, корабель же віддає якісь коди безпосередньо в інформаційне середовище. І зрозуміємо їхнє місцезнаходження. Там кілька десятків тисяч тонн зерна було завантажено", – розповів Старух.

    Наразі з'ясовується, куди саме перемістили кораблі.

    Бердянськ у Запорізькій області тимчасово контролюється російськими військами, місцева влада із ними співпрацювати відмовилася.

    Ще до початку війни, на початку 2022 року, обсяги перевалки в порту Бердянська склали 136,9 тисячі тонн, що виявилося на 68% більше, ніж роком раніше.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.