• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські військові розстріляли мирного мешканця під Києвом

    Опубликовано: 2022-03-16 14:40:47

    Військові російської армії цинічно напали на беззбройного мирного жителя в Київській області. Його розстріляли після того, як людина підняла руки вгору.

    У ZDF Frontal уточнюють, що отримали відео через анонімний контакт в Україні. Відомо, що інцидент стався 7 березня.

    Водій помітив російські танки, на яких характерна літера "Z". Знаючи, що російські військові регулярно бомбардують мирне населення, водій вирішив не провокувати окупантів.

    Чоловік зупинився і вийшов з авто, піднявши руки вгору. Солдати армії РФ цинічно розстріляли водія.

    Відмітний знак ЗС РФ - білі пов'язки на руках та ногах. Саме такі були на злочинцях, які прибігли до тіла загиблого чоловіка. Пізніше машину відбуксирували та спалили.

    "Стрільба по цивільних особах, особливо по тих, хто здавався, заборонена і є кримінальним злочином відповідно до Міжнародного кримінального кодексу", - підкреслили в ZDF Frontal.

    Російські військові постійно зазнають поразки при сутичці зі Збройними силами України. При цьому вони все частіше порушують усі можливі закони війни, цинічно вбиваючи мирних беззбройних жителів.

    Напередодні, 11 березня, під час спроби евакуації із села Перемога (Баришівський район Київської області) у бік села Остролуччя за погодженим зеленим коридором російські окупанти розстріляли колону мирних жителів, що складалася виключно з жінок та дітей.

    Нагадаємо, що внаслідок війни Росії проти України міста Волновахи, розташованого на Донеччині, вже фактично не існує. Більшість місцевого населення було евакуйовано, а інфраструктура повністю зруйнована окупантами. У Волноваському районі до повномасштабного вторгнення Російської Федерації проживало понад 100 тис. населення.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.