• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільший італійський банк UniCredit розглядає можливість виходу з Росії

    Опубликовано: 2022-03-16 11:00:00

    Італійський банк UniCredit SpA розглядає можливість виходу з Росії через її напад на Україну. Про це у вівторок сказав генеральний директор фінансової установи Андреа Орчел, пише Bloomberg.

    За його словами, такі складні рішення не ухвалюються за одну ніч, але незабаром банк буде готовий повідомити про свою позицію детальніше. "Очевидно, що ми повинні серйозно подумати про вплив, наслідки та складність відокремлення цілого банку від країни", – сказав Орчел на конференції, організованій Morgan Stanley.

    UniCredit має тісні зв'язки з Росією. Разом із австрійським Raiffeisen Bank International AG і французьким Societe Generale SA він входить до числа європейських банків, для яких вихід з російського ринку становитиме найбільші ризики.

    Юнікредит Банк – один з найбільших банків у Росії, він належить до системно важливих організацій для російського банківського ринку.

    UniCredit уже порахував, що за найбільш екстремальної ситуації та повної втрати банківських активів у Росії її збитки сягнуть 7,4 млрд євро.

    "Моє першочергове завдання – забезпечити стабільність нашого банку та здатність обслуговувати наших клієнтів у всій Європі", – сказав Орчел.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.