• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні оптимізують частину блокпостів, щоб розвантажити дороги - Монастирський

    Опубликовано: 2022-03-14 13:30:41

    За словами Монастирського, блокпости все ж таки потрібні для охорони стратегічних доріг та інфраструктурних об'єктів, а також для перевірки документів.

    Національна поліція, Збройні сили разом із територіальною обороною проводять оптимізацію кількості блокпостів на дорогах України. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський у відеозверненні.

    За словами Монастирського, в Україні потрібно наводити лад з великою кількістю блокпостів, які перешкоджають евакуації людей із зони бойових дій, а також заважають доставці гуманітарної допомоги.

    "Найближчим часом буде створено перелік актуальних блокпостів, а всі, які до цього списку не увійдуть, буде прибрано. Таким чином буде покращено пересування транспортних потоків у країні. Це заощадить час, пальне, а головне сили та нерви наших людей", — заявив міністр.

    За його словами, блокпости все ж таки потрібні для охорони стратегічних доріг та інфраструктурних об'єктів. А також на них проводиться перевірка документів та транспорту.

    "Вважаю цілком обґрунтованими перевірки документів та автотранспорту на в'їздах до міст, при цьому на виїзд перевірка буде лише вибірковою", - зазначив він.

    Нагадаємо, що ввечері 11 березня на одному з українських блокпостів за фотографування було затримано народного депутата України від фракції "Слуга народу" Олександра Куницького.

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.