• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ завдали ударів по тиловій інфраструктурі військ РФ

    Опубликовано: 2022-03-14 12:00:18

    Збройні сили України знищили чотири літаки, три вертольоти та безпілотні літальні апарати окупантів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

    Українські військові також завдали потужних ударів по тиловій інфраструктурі супротивника: польових баз та складів та порушили системи логістичного забезпечення ворога на окупованих територіях України.

    Війська РФ намагалися закріпитися на раніше зайнятих рубежах. Для створення обладнання вогневих позицій, розміщення озброєння та військової техніки вони використовують громадянську інфраструктуру, у тому числі релігійні об'єкти.

    Деякі військовослужбовці ЗС РФ відмовляються виконувати накази командування. З ними проводяться заходи досудового дізнання.

    За заявою одного з чиновників сил спеціальних операцій Республіки Білорусь, спецназівці збройних сил цієї країни не братимуть участі у війні з Україною.

    Нагадаємо, російські окупанти також скинули бомби на територію Святогірська. Зокрема, під бомбардування потрапили одна з дитячих оздоровчих закладів та Святогірська лавра.

    Заплановано, що 14-15 березня відбудеться четвертий раунд переговорів між Україною та РФ, на якому обговорюватиметься компенсація з боку країни-агресора.

    Сергій Горєлов

    Інф. delo.ua

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.