• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Nestle більше не інвестуватиме в російський ринок через війну з Україною

    Опубликовано: 2022-03-10 15:00:32

    Компанія Nestle заявила, що припинила всі капітальні інвестиції у Росію після її вторгнення в Україну. Але компанія постачатиме свою продукцію на російський ринок.

    Найбільший у світі виробник харчових продуктів Nestle заявив, що призупинив усі капітальні інвестиції у Росії після її вторгнення в Україну. Про це пише Reuters.

    Рішення швейцарської компанії послідувало за аналогічними діями інших великих виробників продуктів харчування, на яких споживачі чинять тиск з метою виступити проти військової агресії, пише видання.

    "Nestle, яка раніше заявляла, що припинила всю рекламу в Росії, повідомила, що продовжить постачати найнеобхідніші продукти харчування в Росію, дотримуючись аналогічної політики інших харчових компаній", - передає Reuters.

    Раніше цього тижня про припинення нових капіталовкладень у Росії та реклами в країні заявили Procter&Gamble та Unilever. Остання також призупинила весь імпорт та експорт продукції до країни та з країни.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.