• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти намагаються блокувати Київ: українці успішно обороняються

    Опубликовано: 2022-03-02 13:00:28

    На сьому добу російського вторгнення в Україну противник намагається блокувати Київ, а також робить наступи на інших напрямках. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

    Загарбників зупинено в районах населених пунктів Козелець, Бобровиця, Макіїв.

    Ворожі війська силами також роблять невдалі спроби утримувати в оточенні міста Суми, Лебедін та Охтирка.

    На Слобожанському напрямі війська РФ наступають на Ізюм. Загарбник зазнав втрат і був зупинений у районі Богодухова, Чугуєва, Шевченкового.

    На Донецькому напрямку агресор зосередив зусилля на блокуванні Маріуполя. На Таврійському напрямку продовжує наступальні дії в районах населених пунктів Скадовськ, Гола Пристань, Херсон, Снігурівка, Нова Каховка. Після перегрупування противник продовжує пересування у напрямку Херсона та Миколаєва.

    У Чорноморській операційній зоні ворог продовжує підготовку до проведення морської десантної операції.

    Окупанти зазнають значних втрат на всіх напрямках.

    Російські війська пізно ввечері 1 березня здійснили авіаналіт на Житомир. Попередньо пошкоджено 10 приватних житлових будинків, у 3-х з яких виникла пожежа, та пошкоджено вікна у будівлі міської лікарні.

    1 березня окупанти посилено обстріляли також Харків. Вранці цього дня російські війська завдали удару по самому центру міста. Снаряд упав на майдані Свободи, біля будівлі Харківської обласної державної адміністрації.

    Сергій Горєлов

    Инф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.