Щоб уникнути хвороб серця й раку, варто вживати коричневий рис, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net
Дієтологи назвали продукт, який здатен профілактувати хвороби серця й рак. Щоб уникнути хвороб серця й раку, варто вживати коричневий рис.
Відомо, що за допомогою їжі можна не лише зарядитися енергією, а й вплинути на поліпшення здоров’я, у тому числі серцево-судинної системи, і уникнути розвитку онкології, інформує Ukr.Media.
Так, одним з дієвих у цьому питанні продуктів є коричневий рис. Селен і магній у складі цієї крупи чинять протидію накопиченню «поганого» холестерину у судинах, що позитивно впливає і на стан серця.
Крім того, антиоксиданти, які містяться у такому рисі, можуть знизити ризик розвитку онкологічних захворювань товстої кишки і грудей. Тому дієтологи рекомендують вживати продукт не лише у якості гарніру, а й додавати його у салати, супи та інші страви.