• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський підписав указ про безвізовий режим для іноземних добровольців

    Опубликовано: 2022-03-01 09:00:31

    Президент України Володимир Зеленський 28 лютого підписав указ №82/2022 "Про тимчасове запровадження безвізового режиму". Йдеться про безперешкодний в'їзд на територію України іноземних добровольців.

    Документ опубліковано на офіційному сайті глави держави.

    Рішення ухвалено у зв'язку з початком повномасштабної війни між Україною та Росією. Документ передбачає, що з 1 березня без візи до нашої країни можуть в'їжджати громадяни іноземних держав, які хочуть вступити до міжнародного легіону оборони України.

    Це не поширюється на громадян Росії. Указ набирає чинності з дня його оприлюднення.

    Крім того, у документі сказано, що глава держави доручив Кабінету міністрів України вжити заходів, які випливають із цього указу.

    Нагадаємо, в Україну вже їдуть добровольці з Литви, Латвії, Естонії, Польщі, Ізраїлю та багатьох інших країн, аби допомогти у війні з Росією.

    24 лютого о 5:00 розпочалася війна. Президент РФ Володимир Путін розпочав військову спецоперацію проти України. Війська Російської Федерації зробили масовані обстріли 10 областей. Верховна Рада оголосила воєнний стан. Delo.ua збирає в одному місці всю найважливішу інформацію про те, що відбувається.

    Віта Молодан

    Инф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.