• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ознаки, які вказують на присутність зайвої рідини в організмі людини

    Опубликовано: 2022-03-01 08:48:24

    Ознаки, які вказують на присутність зайвої рідини в організмі людини. Способи виведення зайвої рідини.

    Накопичення зайвої рідини небезпечне для організму не менше, аніж зневоднення. Тому необхідно знати симптоми цього стану і методи, які допоможуть вивести зайву воду, інформує Ukr.Media.

    Ознаки наявності зайвої рідини в тілі, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Часте сечовипускання

    В середньому людина може ходити в туалет по малій нужді до 8 разів на день. Якщо без видимої причини вона це робить більше 12 раз, то це може бути ознакою накопичення надлишкового обсягу води в тілі, але не можна виключати захворювання сечовивідної системи. Якщо людина скоротила споживання рідини, але позиви до сечовипускання не знизилися, значить, причина стану криється в небезпечному захворюванні нирок, яке вимагає негайного лікування.

    Зміна кольору сечі

    У кожної людини сеча може мати свій відтінок. Нормальною вважається сеча будь-якого відтінку жовтого. При порушенні роботи організму жовтизна йде. При надлишку рідини в організмі вона стає абсолютно безбарвною.

    Головний біль

    Коли в тілі накопичується більше води, ніж потрібно, то всі органи і простір між клітинами збільшуються в розмірі, набухають. Це стосується і головного мозку, що призводить до надмірного тиску на череп, через що у людей може почати боліти голова.

    Бліда шкіра

    Не менш поширеним симптомом є зміна кольору шкірного покриву. Він стає блідим унаслідок зниження концентрації солей натрію в організмі. В першу чергу це стане помітно на руках.

    Способи виведення зайвої рідини

    Пийте помірну кількість води

    Накопичення зайвої рідини в тілі не повинно стати сигналом скоротити до мінімуму споживання води. Кожен день людина повинна продовжувати вживати нормальну кількість рідини, при цьому слід намагатися багато не пити води перед сном.

    У свою чергу зелений чай — обов’язковий пункт щоденного раціону. Він вважається м’яким сечогінним засобом, тому для виведення непотрібної тілу рідини слід в день пити 2-3 чашки цього різновиду чаю.

    Включення в раціон харчування каші

    Будь-яка каша неймовірно корисна для здоров’я, в тому числі вона допоможе при проблемі зайвої рідини в організмі. Вранці рекомендується вживати вівсяну кашу, яка не тільки посприяє виведенню зайвої води, але і поліпшить роботу шлунково-кишкового тракту. В обідній час і на вечерю варто готувати гречану кашу або відварювати рис, головне не додавати багато солі.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.