• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За минулий тиждень виписано на 4 тисячі осіб більше, ніж госпіталізовано, - Ляшко

    Опубликовано: 2022-02-21 16:30:17

    В Україні фіксується стабілізація ситуації з коронавірусом. Зокрема, зменшується кількість госпіталізацій.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка.

    "Кількість госпіталізацій також зменшується другий тиждень поспіль. За минулий тиждень до лікарень було госпіталізовано 20 402 пацієнти, що на 4 тисячі менше ніж попереднього тижня", - сказав міністр.

    За його словами, минулий тиждень був першим з останніх шести, коли кількість виписаних з лікарень пацієнтів є більшою, ніж кількість госпіталізованих.

    "За минулий тиждень виписано на 4 тисячі осіб більше, ніж госпіталізовано". - додав Ляшко.

    Глава Мінохорониздоров'я заявив, що тижнева кількість COVID-госпіталізацій спадає у 21 з 25 регіонів України. У решті 4 регіонів - Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Черкаська області - ситуація залишається контрольованою.

    Нагадаємо, що за минулу добу в Україні було зафіксовано 13 562 нових випадки коронавірусу, крім того, в лікарні госпіталізовано 1886 людей.

    Як повідомляло РБК-Україна раніше, п'ять регіонів України знаходяться в "червоній" зоні карантину, а саме Закарпатська, Івано-Франківська. Луганська, Рівненська та Хмельницька області.
     
    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.